Slide background
Slide background

Persoonlijk Energie Plan

Persoonlijk Energie Plan

energieplanEen Persoonlijk Energie Plan (PEP) is een soort energie- stappenplan. Na het in kaart brengen van je ‘energielekken’ met een warmtescan kun je een energiecoach van WeertEnergie inhuren om een persoonlijk en toekomstgericht energieplan te laten maken. In dat plan beschrijft de energiecoach de huidige situatie, de situatie waar je naar toe wilt en de verschillende stappen om daar te komen. Jouw ener- giewensen staan centraal. Wat wil je? Wat is je budget? De energiecoach denkt mee in mogelijke oplossingen.

Energiecoach

De energiecoach loopt samen met jou de woning door. Wat voor glas zit er in de ramen, zijn de muren geïsoleerd, is er een aanbouw etc. Hij let ook op de aanwezigheid van energieslurpers, zoals een oude koelkast, oude verwar- mingsketel of een tropisch aquarium. En hij wijst op simpele oplossingen voor tochtgaten, zoals een dubbele klep op de brievenbus of het aanbrengen van tochtstrips.

Persoonlijk energie Plan

Uit de verzamelde informatie stelt de energiecoach het Persoonlijk Energie Plan samen. Hij gebruikt hiervoor een programma waarin gegevens zitten van duizenden soortgelijke huizen. Het plan is helemaal toegespitst op jouw situatie en wensen. Klik hier (link blok Prijzen) voor de kosten.

Terug naar de Homepagina

Please publish modules in offcanvas position.