Slide background
Slide background

Over ons

Over Warm Wonen in Weert

Warm wonen in Weert500

Het project Warm Wonen in Weert zet je aanzet om energiebesparende maatregelen te nemen in je eigen woonomgeving. Het schilt niet alleen in je energiekosten, maar verhoogt ook je woongenot. ‘Cosy en behaaglijk’ dat willen we allemaal. En met een paar eenvoudige maatregelen is dat ook te realiseren.

Het project richt zich vooral op particuliere woningbezitters, maar de informatie op deze site is ook te gebruiken door huurders en verhuurders.

Wat biedt Warm Wonen in Weert:

  • Maken van warmtescans van voorgevels woningen
  • Buurtbijeenkomst met uitleg
  • Mogelijkheid om eigen scan op te vragen
  • Mogelijkheid om een gevelscan te laten maken, dan wel meer scans van woningen
  • Aanvragen Persoonlijk EnergiePlan voor eigen woning
  • Aanvragen offertes
  • Laten uitvoeren van werkzaamheden (hiervoor werken lokale bedrijven samen in de Klik hier (Algemeen BedrijvenCollectief Duurzame Energie).

logoabcaeEuropees Project

Warm Wonen in Weert is een samenwerkingsproject tussen de gemeente Weert en de burgercoöperatie WeertEnergie. Het project wordt mogelijk gemaakt door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en het Europees Interregproject See2Do! Klik hier voor meer informatie.

WeertEnergie

WeertEnergie is een lokale Coöperatieve Vereniging waarin leden in eigen beheer goedkope, duurzame energie opwekken, inkopen en afleveren. Meerwaarde is dat altijd tegen een concurrerend en eerlijk tarief geleverd wordt, dat de klant dichtbij staat omdat hij of zij lid is en dat de winsten worden gebruikt voor het realiseren van duurzame projecten die de leden bepalen.

Daarnaast ondersteunt de coöperatie haar leden en inwoners van Weert bij het nemen van maatregelen om energie te besparen. Samen onafhankelijk, betrokken bij de eigen leefomgeving en kleinschaliger ... naar een duurzame samenleving! Iedereen en elk bedrijf of organisatie kan lid worden en meebepalen hoe de eigen lokale toekomst eruit ziet.

Benieuwd wat WeertEnergie concreet doet? Klik hier.

Nu meteen lid worden van WeertEnergie, klik hier

Image
Image
Image
Image

Please publish modules in offcanvas position.